4 tips på saker att göra när hästen vilar

4 tips på saker att göra när hästen vilar

Det finns alltid lite tid över då och då när du inte pysslar om dina hästar, då vill man ju bara koppla av och vila efter det hårda arbetet. Som tur är så har vi 4 tips på saker som du kan göra när du bara vill koppla av. Det enda du behöver är en mobil. 

Spela mobilspel

Det är hur roligt som helst och det känns aldrig sådär långtråkigt som det annars kan göra. Det finns massvis med roliga mobilspel som du kan ladda ner på Google play store eller App store beroende på om du har android eller Iphone. Det bästa är att dom allra flesta av dom bästa spelen är helt gratis, det enda du behöver göra är att ladda ner dom. En av mina personliga favorit spel är COD mobile, där kan du spela ett riktigt bra call of duty spel helt gratis. Spelet är bra optimerat och laggar inte även på lite äldre mobiler. 

Netflix

Ett annat bra tidsfördriv är Netflix, här kan du lägga aledes för många timmar utan att märka det. Detta kostar dock pengar men det minimala priset på 89 kronor anser jag är klart värt det för alla dom timmar av underhållning du kommer att få. En av mina personliga favoritserier är “You”, en thriller som fångar ens uppmärksamhet direkt och håller den enda fram till slutet.

Spotify

Detta är ännu ett perfekt val för att fördriva tiden och denna är helt gratis om du kan stå ut med reklam. Här finns det nästan all musik som du kan tänka dig, podcasts och även vissa ljudböcker. Vad du än känner för att lyssna på är det en stor chans att spotify har det. Jag brukar personligen lyssna på “Pan!c at the disco” när jag vill ta det lugnt och kan klart rekommendera dig att lyssna på den gruppen.  

Nu har du lite roliga alternativ för din välförtjänta vilotid, hoppas du gillade texten och att den hjälpte!

This Post Has One Comment

  1. A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Comments are closed.