Black Shark 2: Bästa skärmen för att kolla på dokumentärer om hästar

Black Shark 2: Bästa skärmen för att kolla på dokumentärer om hästar

Xiaomis har nu släppt sin efterträdare i speltelefon kategorin, den större, kraftfullare, fantasifullt namngivna Black Shark 2. Black Shark är uppenbarligen intresserad av en del av speltelefonmarknaden och kommer att kämpa för den. Strax efter den släppte dom även Xiaomi Black Shark 2 Pro, som är en lite mer avancerad version av 2. Standar versionen funkar dock utmärkt om du vill kolla på dokumentärer. Så här mycket efterforskning har jag aldrig gjort förut men vill inte rekommendera något för er som inte är bra.

Pris från ca 5200kr

Det finns massvis av konkurrenter som kretsar runt Black Shark 2, från den förnäma Asus ROG-telefonen till den riktigt snygga och Razer Phone 2, men Black Sharks har en extrem fördel när det gäller pris. Det finns mycket att gilla i Black Shark 2: enheten har djärv styling som omedelbart kommer att tilltala spelare, stödd av förstklassig hårdvara och optimeringar för att beröra latens som gör interaktioner extremt smidig. Och som alla speltelefoner på marknaden idag, kommer Black Shark 2 med en uppsättning tillbehör: ett anpassat fodral med två styrenheter som fästs på vardera sidan och en gamepad. 

Fördelar

Design

Black Shark 2 framträds omedelbart som en speltelefon. den har RGB-lysdioder på baksidan, och två RGB-LED-band går också längs sidorna. De tänds för aviseringar, inkommande samtal och när du laddar enheten, och du kan konfigurera ljuseffekterna och ändra färg på lysdioderna från inställningarna. Den här speltelefonen har definetift en av dom snyggaste designerna. 

Prestanda

Med Black shark 2 får du fantastisk prestanda med en Snapdragon 855 och upp till 12 GB RAM. Som du kan föreställa dig från en enhet som är inriktad på spelare, blåser Black Shark 2 absolut genom dagliga uppgifter samt när det gäller att spela intensiva spel. Du kommer att kunna spela spel som PUBG och Fortnite med alla inställningar maxade ut, och på grund av det unika värmehanteringssystemet finns blir den inte överhettad.

Med sånna här kraftfulla telefoner är det alltid en riks att batteriet inte räcker till men med denna får du ett batteri på 4000 mAh som du utan problem får över en dags användning utan att behöva ladda även vid tung användning. Med ett sånt här stort batteri kommer du rutinmässigt få över sju timmar av anvädning, inte nog med det levereras telefonen med en 27W-laddare. Att gå från helt urladdad till 60% tar drygt en halvtimme, med en full laddning tar det drygt 90 minuter vilket är fantstikst bra för en speltelefon. 

Skärm

En av de största förändrignarna på Black Shark 2 är den fantastiska AMOLED-skärmen. Den 6,39-tums skärmen med FHD + (2340×1080) upplösning är en väldigt trevlig upplevelse att spela på. 

Nackdelar

60hz uppdateringsfrekvens

Black Shark 2 har samma 60Hz-panel som de flesta enheter på marknaden idag, och inte en med 90Hz eller 120Hz. Anledningen till detta är att det skulle driva upp priset för mycket då Black shark vill erbjuda ett budget allternativ. 

Inget 3,5 mm uttag

Det här blir ett mindre och mindre problem utefter att bluetooth hörlurar blir allt vanligare och bättre. Men för tillfället är det ändå värt att nämna då det fortfarande är rellativt många som använder 3,5 mm uttaget och detta kan då tyvärr vara en dealbraker för dom. 

Slutligen vill jag nämna att denna telefon är ett väldigt bra val om du är ute efter en speltelefon av hög kvalité men inte vill lägga ner allt för mycket pengar. Den har de allra flesta funktionerna som dom dyrare telefonerna har men kostar betydligt mindre.

Leave a Reply